jerejea

 

Kuvaus

Nuori kokeilunhaluinen 18v poika Pirkanmaalta! Yhteyttä voi ottaa jere.nie99@gmail.com

jerejea hakee seuraa

Moro! Oon melko tuore 18v poika, joka etsiskelee täältä uusia kokemuksia! Oon pitkä, hoikka sekä urheilullinen miehenalku. Olen täysin terve kummastakin päästä. Mitat on 182cm / 65kg ja 16cm kalu. Luonteeltani oon melko rento ja ystävällinen. Kokemusta on aikalailla vain perusjutuista ja lisää kiinnostavia kokemuksia olis kiva saada! Seksin suhteen oon kyltymätön ja jaksan useita kertoja peräkkäinkin. Mulle voi ehdottaa toiveita ja muita ideoita ja oon valmis kokeilemaan melkein mitä vaan! ;)

Asustelen Pirkanmaan eteläisessä osassa ja autokorttia ei ole vielä, niin pystyn matkustamaan Tampere, Kangasala, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski, Pälkäne välillä sekä Hämeenlinnaan. Tosin mä kyllä saan paikan järjestettyä tarvittaessa, jos haluat itse pistäytyä käymään. :)

Sulle en oikein muita kriteerejä aseta kuin, että olethan nainen, terve ja luotettava. Iällä ei niin suurta merkitystä, kunhan et ole paljoa yli 45v ja olisi kiva kanssa, jos painaisit mielellään alle 90kg. :)

Vastauksen yhteydessä voit kysyä lisää kuvia :) Muhun voi ottaa yhteyttä laittamalla s-postii osoitteeseen: jere.nie99@gmail.com

Multa löytyy kans snapchat (jerenie99) ja kik (jerejjii), jos haluut niitten kautta ottaa yhteyttä! :)


eXTReMe Tracker