Villi-Ira

 

Kuvaus

SESSIOT VILLI-IRAN KANSSA:

Sessioiden tekeminen on minulle luovaa ja panostan tekemiseeni, siksi sinulla ei ole kanssani tylsää ja kahta samanlaista sessiota ei ole. Jokainen asiakkaani on erilainen ja haluan tehdä juuri sinulle sopivan ja yksilöllisen session.

Takana paljon sessioita ja olen tehnyt ensimmäisen ammatillisen sessioni jo parikymmentä vuotta sitten. Vaikka olen kokenut, sinä voit olla ensikertalainen tällä saralla.

Teen sessioita työkseni, mutta tämä on myös elämäntapani. Omistan 600 neliön sessiointiin rakennetun kartanon jonne voivat saapua asiakkaani ympäri Suomen.

Tiloissa on kymmenittäin erilaisia kinkykalusteita ja pidän myös pienemmät varusteet ajanhermoilla Nettisivuilta näet panoraamakuvista millaiselta kartano näyttää. Sinun ei tarvitse huolehtia hygieniasta sillä teen sen puolestasi välineet ja kartano ovat siistit.

Meillä on mahdollisuus monipuolisiin sessioihin, sillä työskentelytapoja minulta löytyy satakunta. Valtiattarena en kuitenkaan harrasta kanssasi seksiä eikä minua voi nuolla. Olen suomalainen nainen,pidän pukeutumisesta ja fetissivaatteeni on valmistettu mittatilauksena. Luonnollisesti en tingi luottamuksesta ja toimin sovitusti, ilman lääkkeitä ja päihteitä.

Myös kahden dominan sessiot, tv-lady, orjamies tai orjatar ovat mahdollisia sessioomme.

Nämä ilmoituksen kuvat ovat omiani ja lisää uutta katsottavaa sekä luettavia tositarinoita löydät kuukausittain gallerian nettisivuiltani. Videoitani voit katsella Nakupalojen kautta.

Voit mailata aluksi toiveistasi. Soitathan näkyvästä numerosta. Tehdään sessiosta totta !

Olen myös tuottanut fetish- ja s/m-aiheisia videoita joita voit katsella täällä nakupaloissa.

Nakupalojen albumista näet myös valokuviani ja lisää niitä löydät nettisivuiltani.www.villi-ira.net

Mikäli haluat sessioista lisäinfoa niin mailaa minulle. valtiatar(at)villi-ira.net

Vastaajani lmoittaa milloin tavoitta minut. p.0440555602

Nettisivuni ovat täällä villi-ira.net

MAHTAVIA ILTOJA:

Järjestän kutsuvierasiltoja swingareille www.wildclub.fi

WILDCLUB ESITTELY:

Wildclubilla Uudellamaalla kutsuilloissa on vieraillut yli 10 vuoden ajan mukavia eri-ikäisiä vieraita ympäri Suomen ja maailman. Uudet ovat aina tervetulleita mukaan. Voit tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin tai vain seurailla illan kulkua. Clubilla on tilava saunaosasto ja tanssimiseen aula, tanssitanko sekä tietenkin peuhaamistilaa löytyy eri huoneista. Huoneet on kalustettu tunnelmaltaan, väritykseltään ja valaistukselta miellyttäviksi. Tilat ovat siisti, upeat ja suuret 600 neliötä kolmessa kerroksessa. Sijaitsemme Kirkkonummella ja hotellivaihtoehtoja löytyy läheisyydestä. Illan teemat eivät rajoita illan kulkua. Iltaan pukeudutaan oman maun mukaan kevyesti ja eroottisestikin.

KENELLE: Illat ovat pareille ja naisille. Yksinäisiä miehiä otamme vain 5 per ilta. Miespaikat ovat suosittuja ja niihin on helposti 2 kuukauden jonot. Gang bang iltoihin kaksi kertaa vuodessa pääsee enemmän hyvin käyttäytyviä miehiä. KÄYTÖS: Korostamme hyvää käytöstä ja ennen mukaan menoa on jokaisella kerralla, aina kysyttävä lupa. On myös annettava toimintarauha sopivalla katseluetäisyydellä. Jutelkaa rohkeasti mieltymyksistänne ja tehkää tuttavuutta.

Olemme erilaisia ja arvostakaamme sitä. Illoissamme viihdytään hyvän ilmapiirin vuoksi, toiset pitävät katselusta ja osa nauttii olla katselun kohteena.

ILLASSA: Vain katsellen Kahdestaan kumppanin kanssa muiden ollessa samassa tilassa Parinvaihto toisen parin kanssa Kolmen välinen Isommissa ryhmissä Sovittuna erikseen ilman omaa kumppania Bi/ lesbo/gay- kokemukset Jos tulet henkisesti tai fyysisesti loukatuksi, ota välittömästi yhteys Iraan. Puutumme asioihin vain illassa, sillä jälkikäteen selvittely on hankalaa. Ei-sanan käyttö on kaikille sallittua eikä siitä kannata kenenkään loukkaantua, olemme kaikki saaneet pakkeja;) Seuraamuksena sääntöjen rikkomisesta on vuoden porttikielto iltoihin. Pidämme suumme kiinni ja jätämme kirjoittamatta sosiaalisessa mediassa keitä illoissamme vierailee, sillä harvapa meistä haluaa tulla tunnetuksi harrastuksestaan esimerkiksi perhepiirissä tai työpaikalla. Mikäli haluat olla illassa anonyymisti puolinaamari tekee kasvosi varsin tunnistamattomaksi. Illassa on voimassa puhelimen ja kameran käyttökielto.

SISÄÄNPÄÄSY JA HINTA: Ovet avautuvat klo 20.00 ja ilta päättyy 03.00 On toivottu, että tulisitte kaikki mahdollisimman samoihin aikoihin aloituksen tienoilla. Mikäli estyt tulemasta olethan reilu ja ilmoitat siitä. Ilta on 60€ hengeltä ja maksu käteisellä saapumisen yhteydessä.

TAVAROIDEN SÄILYTYS: Meillä on kullekin parille pieni yhteinen ( 25*30*50) lukollinen lokero, joten ota tavaraa mukaan vain vähän. Lokerossa kengille on pussi. Tupakoitsijoille tupakkaturkit ja vilttejä sekä tossuja.

TARJOTTAVAA: Illassa pikkuruokailua luvassa kello 21-24 välillä. Iltamme ovat huumeettomia ja vieraat käyttävät alkoholia kohtuudella. Ota omat alkoholijuomat mukaan.

SAAPUMINEN: Autot Kauklahden juna-asemalle Hansatie Espoo ja sieltä yhteistakseilla clubille 3,5 km. Mikäli järjestät autosi täyteen ja siinä on 5 henkeä, saat luvan ajaa pihaan asti alkuillasta niin kauan kuin autoja mahtuu. Halutessasi voit ajaa myös Kauklahden juna-aseman kautta klo 20 ja ottaa muita kyytiin. Clubin pihalla on autojärjestäjä vastaanottamassa teitä. Naapurien pihoille ja teille ei saa jättää autoja. Esittelemme uusille vieraille tilat, joten saavuttehan klo 21 mennessä.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN ?: 1. Sivumme: Lukekaa yhdessä kumppanin kanssa sivut huolella läpi ennen iltaa www.wildclub.fi

2. Liity maililistalle: Sivujemme kautta maililistalle ja pysyt ajantasalla tulevasta sekä saat ennen iltaa koskevaa mailia. http://www.wildclub.fi/parinvaihto/index.php/ilmoittautuminen

3. Ilmoittaudu iltaan tekstarilla:

Parit ja naiset: Kun olet varma tulostasi, ilmoittaudu iltaan tekstiviestillä (päivämäärä ja etunimi.)

Varamiehet: Paikat ( 5 kpl) ovat suosittuja,ja ilmoittautumiset vain puhelimessa. GB iltaan (kaksi kertaa vuodessa) miehiä mukaan enemmän.

Numeromme kannattaa tallentaa kännyyn. Lähetämme vastausviestin (tekstari vain siinä tapauksessa, jos ilta on täynnä. Emme siis lähetä erikseen vastausviestiä. Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen 0440555602.

4. Kartta: Kutsun mukana mailissa.

Vieraile virtuaalisesti: http://www.wildclub.fi/parinvaihto/images/virtuaaliesittely/wildclub.html

Musavideo: http://www.wildclub.fi/parinvaihto/index.php/esittely

Kuuntele broadcast: Mitä tapahtuu swingersbileissä ja miten niihin pääsee mukaan? https://www.kieku.com/channel/PETIPUHETTA/ae8f920f-42db-4a4b-b532-e58001f14aff

TERVETULOA!

www.wildclub.fi

KARTANON VUOKRAUS:

Ehkä olet kuullutkin, että tämä kartano on loistava paikka kahdenkeskiseen kinkeilyyn tai eroottiseen yhdessäoloon. Wildclub on saanut monet parit saapumaan ulkomaita myöten yhä uudelleen, eikä syyttä.

Talon tunnelma on salaperäinen ja mielenkiintoinen. Huoneet ovat sisustukseltaan eri teemaisia, väritykset ja fiilikset vaihtuvat huoneittain. Puitteet ovat kansainvälisestikin vertailtuna tasokkaat ja käytetyt materiaalit ovat näyttäviä ja laadukkaita, talossa on luksuksen tuntua.

Koko hulppeat 600 neliötä on rakennettu ja kalustettu juuri tällaisia iltoja varten. Kalusteet on valmistettu turvallisiksi mittatilauksena suomalaisella käsityötaidolla. Jos jotain valikoimastamme kuitenkin mielestäsi puuttuu,niin laita sähköpostia tulemaan, otamme mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia uusien laitteiden suhteen. Talo sijaitsee Kirkkonummella 25 km Helsingin keskustasta.

Kartanon panoraamakuvat kertovat sinulle tiloistamme lisää ja löydät ne nettisivuilta. Clubille on myös mahdollista järjestää teille myös valo/ videokuvausta, tasokasta ruokailua, sauna, session seuraamista, bondageopetusta ja tietenkin parisessioita. Vuokraamme tiloja parien käyttöön arkisin ma-pe klo 20 ja joinakin viikonloppuina klo 10-22. Hinta on edullinen 100 euroa tunti parilta

MUITA MAHDOLLISUUKSIA:

- kahdenkeskiset tasokkaat sessiot myös kahden eri dominan kanssa

- tai masterin tai tv-ladyn kanssa

- mahdollisuus mukana orja tai orjatar

- ikimuistoiset polttarit

- kartanon vuokraus

- swingerillat

- mahdollisuuS omaan bondageopetukseen

- toivesession seuraaminen

- kauttamme myös valo-sekä videokuvaukset,

- sauna ja poreamme

- seselänpesijä

- tantraopetus ja hieronnat

- seselänpesijä

- tilataksipalvelut iltoihin

terveisin Villi-Ira


eXTReMe Tracker