monkija

 

Kuvaus

Tässä tärkein! Olen naista ja seksiä kaipaava kyltymätön mies joka tykkää hellyydestä ja välillä vähän rajummastakin toiminnasta. Fantasiana naispari tai kaverukset! Normiparin seurakin käy!!

monkija hakee seuraa

Moikka! Hellyys ja seksi on ihmisen perustarve.

Olen sporttinen, normaalivartaloinen, 47v, mukava ja huumorintajuinen, hieman kyltymätön aikuinen mies joka etsii seuraa naisesta. Seksin suhteen pidän normaaleista asioista, tykkään kuulla ja nähdä kuinka nainen nauttii, eli molemminpuoleinen nautinto itsellekin tärkeä :) Nuolen pitkään ja olen hyvä siinä. Etsin nautinnonhaluista naista seuralaiseksi hauskanpitoon ;) Tiedän mistä nainen pitää!!!

Jos toiveissasi olisi nautiskelua, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Mietitään yhdessä miten vietetään ihanat yhteiset hetkemme. :)

Olen 170/65, itsestäni huolta pitävä, sosiaalinen, luotettava ja terve mies. Jolla keskivertoa isompi.

Luonteeltani olen avoin, naista arvostava sekä uusista asioista ja ihmisistä kiinnostunut.

Haen mukavaa, luotettavaa viriiliä, seksistä nauttivaa naista helliin hetkiin. Olethan hauskaa seuraa :) Kaipaatko säpinää, seikkailua, piristystä arjen rutiineihin, jos vastasit kyllä,niin minun hellä hoivani saa ehkä juuri sinut kokemaan kuin olisit uudestisyntynyt.Luottamushan on sanomattakin selvä asia. Jos haluat rentoutua ja nauttia niin laita rohkeasti viestiä! :) s.posti monkija(at)luukku.com


eXTReMe Tracker