Käyttäjän Adana blogi

 

Raportit - Sihteeriopisto

08.04.2019 16:22

1. "En tiedä miten alottaa. Yksi parhaimmista kokemuksista. Tulin ensinnäkin myöhässä ja en ehtinyt ottamaan kuin vartin ajan, mutta oli ehkä yksi parhaimpia vartteja ikinä. Ada oli todella mukava hyvällä asenteella. Kasvot kauniimmat kuin kuvissa ja alakerta todella kireä. Kannattaa ehdottomasti mennä.

Aktista sen verran, että otti oikein syvään kurkkuun ja ratsasti kuin pieni duracellpupu. En edes päässyt kokeilemaan takaa kun tulin liian aikaisin."

2. "Suudelmia piisasi ja tyttö otti myös suihin todella antaumuksella. Suutelu ja suikkarisession jälkeen Ada kiipesi ratsaille ja aloitti melkoisen ratsastuksen, tätä kesti hetken aikaa ja sitten hän asettui sängylle pyllistämään ja siirryimme b-rapun puolelle. Tyttö on siinäkin hommassa tosissaan mukana ja ei tuntunut pistävän pahakseen pyllyyn panemista. Asentoja vaihdeltiin jonkin verran ja lopulta laukesin kalu syvällä Adan pyllyssä kondomin perille.

Plussat ja miinukset: + iloinen, puhelias ja hymyilevä nainen, todella huomaavainen ja ystävällinen + hyvä suutelemaan + hyvä ratsastamaan - vaikea keksiä, tällainen voisi olla se että (käsittääkseni) ei tee OWO:a mutta itse en sitä edes kaipaa - suuri vaara jäädä koukkuu"

3. "Pienien alkujutteloiden jälkeen hively ja hieronta hommiin. Teki hyvää pienen työstressin purkuun. Lopun suikkari oli aivan mieletön, aivan kärkiluokkaa. En kuitenkaan raaskinut lopettaa siihen vaan pari asentoa piti käydä läpi ja sitten vielä lopuksi suikkarilla taivaaseen Ja sitten jutustelua, ei kiirettä mihinkään. Yliajalle meni mutta hoputtamista ei missään vaiheessa. Uudestaan? Ehdottomasti."

Kommentit

Kommentit vaativat javascriptin

eXTReMe Tracker