Iso_Iita

 

Kuvaus

Olen uhkean muhkea nainen Helsingistä ja olen exbibitionisti eli tykkään esitellä runsaita muotojani. Olen tehnyt monia klippejä sekä muutaman leffan.

Etsin leffaani nuorta kollia, jonka naapurin tuhma rouva viettelisi tuhmille teille.

Jos olet nuori, 18-35v tai tosi nuoren näköinen, sekä uskallat näyttää kasvot leffassa, niin olen erittäin kiinnostunut. Nuoren miehen kalun koko ei ole niin tärkeä, kunhan on yli 16cm. Aiheena olisi naapurin rouva joka viettelee ujon nuoren pojan tuhmille teille. Jos et halua näyttää kasvoja, niin voidaan käyttää aurinkolaseja ja hattua.

Periaatteella että sinulle kiva kokemus ja seksiä, ja minulle leffan oikeudet. Sinun tulee olla viriili ja kestävä, tai sitten monesti laukeava jolla isot lastit. Plussaa tietty olisi, että olisit aiemmin esiintynyt leffassa, ja että sinulla seisoo "vaativissakin" kuvaustilanteissa. Leffassa käytetään kondomia, mutta päälleni saa laueta, esim. vatsalle, rinnoille ja poskelle tai muhkealle pepulleni. Iältäsi voit olla 18-35-vuotias ja mielellään kiva hoikka tai treenattu kroppa sekä joko kokonaan posliini tai vähintään pallit ajeltu sekä muut karvat trimmattu. Tatuoinnit ja lävistykset eivät haittaa. Itselläni on muutama tatuointi.

Jos kiinnostuit, niin laita kuvia mailiini ja kerro itsestäsi ja kokemuksestasi. Täysin kokematonta en siis ota leffaan. xxl.lady@hotmail.com

Iso-Iita

Iso_Iita hakee seuraa


eXTReMe Tracker