Käyttäjän MrLothar blogi

 

Mr Lotharin viikko 23/2016

17.06.2016 10:21

Maanantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Poppis-mökilleni sekä Leppäniemen huvilalleni.

Tiistaina asensin Rinssinrannan mökkini kesähuoneeseen uudet ikkunat.

Keskiviikko meni Mikkelissä maatilamatkailun merkeissä.

Torstaina hoidin pankkiasioita.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Club Holy Smoke Seinäjoki.

Lauantaina kävin päivällä yhdessä mökkiesittelyssä ja luulin jo ostaneeni taas yhden kesämökin lisää kun sanoin esittelyssä kiinteistövälittäjälle että maksan kohteesta pyydetyn hinnan, mutta sitten toinen esittelyssä ollut tyyppi sanoi maksavansa tonnin enemmin jolloin minä vastasin huutoon ja korotin taas hintaa. Lopulta annoin kuitenkin toisen ostajaehdokkaan ostaa mökin koska heillä ei ollut vielä yhtään järvenrantamökkiä ja siinä oli juuri sellaiselle lapsiperheelle sopiva rantakin. Illalla suuntasin Juvalle jossa oli ohjelmassa Erotic Night by Mr Lothar & Nica Bar Alassa.

Sunnuntaina myin yhden ruohonleikkurin kaverilleni, mutta kunnostin pari tilalle eli minulla olisi vielä muutama ruohonleikkuri myytävänä. Leikkureiden kimpusta siirryin Virransalmen mökilleni vastaanottamaan vuokralaisia jonka jälkeen läksin Rinssinrannan mökilleni kasaamaan ja koekäyttämään kaasugrilliä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentit

Kommentit vaativat javascriptin

eXTReMe Tracker