Ansaitse videoillasi

 

Haluatko lisäansioita tänne lataamastasi videomateriaalista?

0. Privaattialbumiin (= Priva) ladattujen videoiden katsomiseen tarvitsee yksilöllisen maksullisen koodin. Koodin tuotto jaetaan kolmeen yhtäsuureen osaan: 1/3 Operaattori- ja tietoliikennekulut, 1/3 Sivuston ylläpito, 1/3 videoiden omistaja, eli sinä.

1. Rekisteröidy ja pyydää sen jälkeen ylläpidolta ENSIN OIKEUS Privan luomiseen. Ylläpidon käyttäjätunnuksen nimi on Ylläpito (laita pikaviesti) tai sähköpostilla webmaster@seksitreffit.fi

2. Vasta kun olet saanut luvan omaan Privaan, voit luoda niitä kirjautumalla sisään ja valitsemalla OMA TILI -> ALBUMIT josta luo UUSI albumi jolle annat nimen. Albumin luonnin jälkeen valitse sille ominaisuus PRIVAATTIALBUMI albumin tietojen vierestä. Muista painaa PÄIVITÄ kun teet muutoksia.

3. Paina mieleesi minkä nimen annoit Priva-albumillesi ja valitse uuden videon latauksen jälkeen tuo oikea albumi uudelle videolle. HUOM: Muista kirjoittaa kiinnostava ja todenmukainen kuvaus videosta jossa kerrot vähän mitä tapahtuu ja kuinka pitkä video on - tämä lisää videon myyntiä.

4a. Privaan ladattu materiaali tulee olla omaa ja riittävän mielenkiintoista kotimateriaalia. 10 minuuttia mahdollistaa 1,9e ja 20-30 minuutin mittainen 5e katseluhinnan. Katselukoodien toiminta-aika on 36 tuntia. Ylläpito tarkistaa että materiaali vastaa kiinnostavuudeltaan hintaa ja pyytää lataamaan lisää jos kynnys ei ylity. Materiaali jossa on vain mies yksin täytyy olla poikkeuksellisen kiinnostavaa jotta se ylittää kynnyksen.

4b. Videot näytetään ruutukoossa 640*360 pistettä 16:9 formaatissa ja 480*360 pistettä 4:3 formaatissa, joten tuota suurempi pistekoko on turhaa. Noi yllämainitut on itseasiassa parhaat. Tiedoston koko olisi hyvä olla vähintään 10 MB per yksi minuutti videota. Ladattavan tiedoston maksimikoko on 1200 MB eli 1 GB.

5. Kun olet ladannut tarpeeksi yhteen Privaan mene OMA TILI -> ALBUMIT ja paina nappia EHDOTA MYYNTIIN albumin kohdalta. Kun ylläpito hyväksyy sen alkaa myynti, muussa tapauksessa pyydetään sinulta lisää materiaalia. Lisäämisen jälkeen EHDOTA MYYNTIIN uudelleen.

6. Jos haluat poistaa Privasta materiaalia tulee myynti ensin lopettaa. Jos myynnin loppuessa on ostettuja voimassaolevia koodeja, joudut odottamaan koodien toiminnan loppumista. Tämän jäähdytys vaiheen jälkeen voi poistaa materiaalia Privasta.

7. Jos sinulla on jo yksi Priva hyväksytysti myynnissä, voit tehdä uuden Privan uudella materiaalilla ja ehdottaa sitä myyntiin. Materiaalin tulee poiketa toisistaan riittävästi, jotta kukaan ei pety ostettuaan katseluoikeuden toiseen albumiisi ensimmäisen jälkeen. Yksi priva-albumi on aina myytävä tuote. Asiakas näkee yhdellä maksulla kaiken yhdessä albumissa olevan, eli voit laittaa yhteen albumiin useampia lyhyempiä tiedostoja. Jos sinulla on useampi priva-albumi maksaa asiakas jokaisen sisällöstä erikseen.

8. Voit seurata Privan myyntiä valitsemalla OMA TILI -> MYYNTI ja valitsemalla ajanjaksoja. Voit käyttää ansioita ostoihin sivustoiltamme tai pyytää maksua rahana. Pienissä summissa annetaan tulojen kertyä kunnes on 50e maksettavaa. Laskurin summat ovat alv 0%.

9. Vastaat itse siitä että sinulla on lupa lataamasi videomateriaalin levittämiseen (materiaali on omaa). Lataamalla et luovu oikeuksistasi materiaaliin, vaan annat ainaostaan nakupalat.net sivustolle luvan esittää sitä tuotonjakoperiaatteella.

10. Voit itse mainostaa priva-albumisi linkkiä jolloin myyntisi kasvaa, mutta älä syyllisty spämmäykseen.

11. Priva kansioihin saa laittaa vain videoita, kuvat laitetaan normaaliin albumiin ilmaiseksi mainokseksi jotta katsojat kiinnostuvat videoiden ostamisesta. Ne lisäävät videoittesi myyntiä. Priva-albumi kannattaa luoda aina UUSI koska ne on tuoreusjärjestyksessä, eli uusi albumi näkyy aina paremmin.

12. Jos haluat nopeaa rahaa, myy videot meille kertakorvauksella ja saat rahat heti. Jos sinulla on pitkäjänteisyyttä, jaa videoitasi priva-albumeissasi tuotonjaolla. Lisäile ajoittain uutta materiaalia uuteen priva-albumiin (albumien määrää ei ole rajoitettu) jolloin saat jatkuvia ja kertautuvia tuloja albumien tuotonjaosta kun aika kuluu. Vaikka joskus lopetat materiaalin lisäämisen, jatkuvat myyntitulot edelleen.

13. Palvelua kehitetään koko ajan. Lähetä kysymyksiä ja palautetta jotta voimme parannella sivuston toimintaa käyttäjien toiveiden mukaisesti.

Tiedustele tarkemmin Ylläpito -profiililta tai sähköpostilla webmaster@seksitreffit.fi


eXTReMe Tracker