Ohjeet

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Vastauksia kysymyksiin

albumi
Videon siirto albumista toiseen?
Mm priva-albumeja luotaessa voi tulla tarvetta siirtää videota albumista toiseen. Kirjaudu sisään ja mene OMA TILI -> ALBUMIT. Siitä albumista josta haluat siirtää pois, paina albuminimen vieressä linkkiä NÄYTÄ/PIILOTA OBJEKTIT niin että näet listan mitä albumissa on ja ruksaa ne jotka haluat siirtää pois. Sitten etsi se albumi johon haluat nuo siirtää ja paina sen alta nappia SIIRRÄ VALITUT KOHTEET ALBUMIIN.
apua
Mistä saan apua sivuston käyttöön?
Mene katsomaan Ylläpito -nimistä profiilia jä lähetä yksityisviesti. Sinun tulee olla kirjautunut jotta voit tehdä sen. Vain jos kyse on kirjautumis tai rekisteröitymisongelmasta, lähetä sähköpostia webmaster@seksitreffit.fi
blogi
Saako blogiin tuotua kuvia, miten?
Nyt alussa blogiin ei saa lisättyä kuvia, vaan se on kirjoitettua päiväkirjaa. Toiminto: Kokoelmat, on tulossa ja työn alla. Siihen voi kerätä kirjoitusta ja kuvia. Pyrimme päivittämään ohjeita kun se tapahtuu.
häirintä
En halua viestejä tai kommentteja tietyltä profiililta
Käyttäjät voivat nyt lisätä toisiaan mustalle listalle. Käyttäjän A mustalla listalla oleva käyttäjä ei voi lähettää A:lle viestejä, eikä kommentoida A:n kuvia/videoita/postauksia. Listalle lisääminen tapahtuu sieltä käyttäjän profiilisivulta oikealta ylhäältä. (Siis sen käyttäjän profiilisivulta joka listalle on tarkoitus lisätä)
kirjautuminen
En pysty kirjautumaan sisään
1. Oletko vahvistanut rekisteröinnin yhteydessä käyttäjätunnuksesi? Muuten se ei toimi! 2. Muistatko käyttäjätunnuksesi tarkan kirjoitusasun (isot ja pienet kirjaimet jne)? 3. Pyydä salasanan palautusta sivulta jossa kirjautuminen epäonnistui. 4. Muistathan kirjoittaa tuon oikein isolla alkukirjaimella kun yrität? Palautuskoodia voi pyytää käyttäjätunnuksella tai jos sitä ei muista niin sähköpostiosoitteella jolla on rekisteröitynyt. 5. Oletko vaihtanut salasanaa? Ilmoittiko sivusto että salasanan vaihto onnistui? 6. Saitko salasanan palautuskoodin? Käytitkö sitä? Onnistuiko sen avulla salasanana vaihto haluamaksesi sivulla vai tuliko virheilmoitus? 7. Kun saat salasanan palautuskoodin se kannattaa kopioida hiirellä mustaamalla (copy&paste) ettei tule näppäilyvirheitä. 8. Kirjoitusvirheisiin kannattaa kiinnittää huomiota - ne ovat yleisin syy ongelmiin. Jos ei onnistu, lähetä kaikki yllä olevat tiedot webmaster@seksitreffit.fi niin autetaan.
Olen unohtanut salasanani tai käyttäjätunnukseni
Jos yrität kirjautua nakupalat.net sivustolla millä tahansa väärällä tai puuttuvalla tunnuksella pääset sivulle jossa kysytään uudelleen tunnusta ja salasanaa ja sen alla lukee Klikkaa tähän palauttaaksesi salasanasi. Paina siitä ja pääset sivulle jossa voit joko käyttäjätunnuksen tai sähköpostiosoitteesi muistamalla saada uuden salasanan sivun ohjeita noudattamalla. HUOM: se sähköpostiin saatu koodi ei ole uusi väliaikainen salasana, vaan koodi jolla voi vaihtaa salasanansa tietämättä alkuperäistä. Tuota koodia ei ole pakko käyttää, jolloin se ei vaikuta mitenkään mihinkään, eli käyttäjät eivät voi tehdä toisilleen kiusaa vaihtamalla toistensa salasanoja.
kommentit
Miten voin poistaa kommentteja joita olen saanut
Kommenttien poisto käyttäjän itsensä toimesta onnistuu nyt. Kun olet kirjautuneena, on kommenteissasi POISTA nappi oikeassa reunassa. Jos haluat ilmiantaa kommentoijan ylläpidolle, jätä paha kommentti paikalleen ja ilmoita ylläpidolle keneltä se on. Näin ylläpito voi samalla tutkia muutkin saman tahon kommentin, josko ovat niin epäasiallisia että kyseistä kommentoijaa tarvitsee nuhdella tai rangaista bannilla. Nyt voit myös torjua toisten profiilien lähestymisyritykset. Katso kohdasta HÄIRINTÄ
kuvat
Mikä on Profiilikuva, Peruskuva ja Avatar-kuva?
Kaikki nuo sanat tarkoittavat samaa asiaa, eli profiilin nimen yhteydessä olevaa tunnuskuvaa. Se kannattaa olla, koska muuten profiili ei näy kuvahaussa, etusivulla tai jos hakija hakee profiileja, hän voi valita hakukriteeriksi Vain Kuvalliset.
Miten saan peruskuvan, eli avatarkuvan?
Kun olet kirjautunut sisään on ylärivillä linkki OMA TILI. Siitä näet oman tilisi tiedot. Vasemmalla ylhäällä on paikka AVATAR-kuvalle joka on siis profiilisi tunnuskuva. Sen alla on valintaruutu ja SELAA nappi josta voit ladata omalta koneelta minkä tahansa kuvan josta tulee avatarkuva. Enää et voi valita albumistasi jo lataamiasi kuvia, vaan avatarkuva ladataan näin erikseen. Ja sen alla on nappi VAIHDA josta valitsemasi kuva ladataan ja asetetaan näkymään vain avatar-kuvana. Huomaa että muut muutokset tuolla profiilisivulla taas päivitetään alempana sivulla olevasta TALLENNA napista.
Näkyvätkö kuvattomat profiilit
Kuvattomat profiilit eivät näy jos selataan kuvia tai videoita. Jos etsitään profiileja KÄYTTÄJÄT haun takaa, voi hakija laittaa ruksin ruutuun _Vain_Kuvalliset_ jolloin kuvattomia profiileja ei näy. Tästä syystä kannattaa profiiliin ladata profiilikuva, eli Peruskuva, jolla nimellä sitä Oma Tili sivulla kutsutaan.
omat tiedot
Miten päivitän profiiliani
Kun kirjaudut sisään, niin vasemmalla ylhäällä on linkki OMA TILI jonka takaa aukeavalla sivulla voi vaihtaa oman profiilin kuvausta. Muista lopuksi painaa sivun alaosasta TALLENNA, jos haluat että muutokset tallentuu.
Miten vaihdan sähköpostiosoitettani
Kun käyttäjä haluaa muuttaa sähköpostiosoitteensa, hän menee sisään OMA TILI linkistä kirjauduttuaan ensin. Jos vaihtaa sähköpostiaan OMA TILI sivulta, pyytää sivu seuraavaksi vahvistamaan vaihdon lähettämällä uuteen osoitteeseen vahvistusviestin, jonka ohjeita tulee noudattaa.
rekisteröityminen
En saa vahvistus- tai palautustunnusta kirjoitettua oikein, en tiedä onko nollia vai o-kirjaimia esim?
Palautustunnus jonka sait kannattaa kopioida sähköpostista syöttöruutuun niin että maalaat sen hiirellä mustaksi, valitset valikosta kopioi/copy ja klikkaat syöttöruutuun hiirellä ja valitset valikosta liitä/paste. Silloin merkit menee varmasti oikein. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sen viestin webmaster@seksitreffit.fi jonka sait kokonaisuudessaan niin voimme tehdä tuon saman jutun.
Miten rekisteröityminen tapahtuu?
Rekisteröidy -linkistä mene sivulle ja täytä tietosi. Saat väliaikaisen salasanan sähköpostilla. Kirjaudu antamallasi käyttäjätunnuksella ja sähköpostissa tulleella salasanalla. (Ole tarkkaan oikeinkirjoituksen kanssa!) (Vaihtoehtoisesti: Jos sinulla on vielä auki se sivu joka jäi kun rekisteröidyt voit suoraan syöttää sähköpostissa saamasi koodin ja pääset eteenpäin.) Tämän jälkeen pääset vaihtamaan itsellesi haluamasi salasanan.
toiminnot
En näe lisäämääni materiaalia muualla kuin omassa profiilissani?
Jos et ole valinnut kuvallesi tai videollesi kategoriaa, ei sitä näy etusivulla tai kategorioiden mukaisessa haussa tai uusimmat -listoissa. Laita kaikkin kuviisi ja videoihisi joku kiva otsikko ja valitse niille kategoria niin kaikki löytävät ne helpommin.
Mitä tarkoittaa punaiset ja vihreät pallukat profiilin nimen yhteydessä?
Punainen tarkoittaa poissa ja vihreä tarkoittaa paikalla. Käytännöss raja vedetään siitä kuka on hiljattain kirjautunut sisään ja avannut tai päivittänyt jonkun sivun.
Mitä tarkoittavat plus ja miinus napit ja numero joka kommentin perässä?
Plussa ja miinus on nappeja joita voi painaa jokainen kerran jokaisen kommentin kohdalla arvostellakseen kommenttia hyväksi kommentiksi tai huonoksi kommentiksi. Luku tarkoitta kommentin saamien plus ja miinuspisteiden summaa. Eli kuvastaa kommentin hyvyyttä.
video
Kuinka isoja videoita voin lisätä?
Videotiedoston maximi koko on 1200 MB (megatavua). Videot näytetään ruutukoossa 640*360 pistettä 16:9 formaatissa ja 480*360 pistettä 4:3 formaatissa
Lisäämäni video ei näy tai on hukassa?
Lisäämäsi video muunnetaan flash muotoon ja siitä tehdään esittelykuvat. Tämä prosessi alkaa vasta kun lisäämäsi video on latautunut kokonaan. Se kestää vähintään saman verran kuin mikä on videosi pituus minuutteina. Jos et voi katsoa omaa videotasi senkään jälkeen ilmoita Ylläpito -profiiliin että olet ladannut uuden videon ja haluat ilmaista videoaikaa.
Miten ja millaisia videoita voin lisätä?
Lisättävän videon muoto voi olla melkein mikä tahansa yleinen tiedostomuoto: avi, wmv, divx, qtime, 3gp, mpeg-4. Rekisteröityminen on ilmaista. Kirjaudu sisään ja lisää oma video aivan kuten kuvatkin. Voit myöhemmin hallita lisäämiäsi videoita ja kuvia kun olet sisäänkirjautunut.
Miten voin katsoa videoita?
HardCore videot vaativat koodin, jonka saa tekstiviestillä. Ohjeet ovat videon tilalla kun yrität katsoa sitä ilman koodia. Maksu on tällä hetkellä 95 centtiä kuukaudessa (alle euron), eli lähinnä muodollinen. Sillä tarkistetaan katsojan ikä. Tekstiviestitilaus tehdään numerosta 179139 jossa on aikuisviihdelukko (lapsilukko). Jos olet lisännyt kiinnostavaa kuva- tai videomateriaaliasi profiiliisi etkä ole saanut ylläidolta ilmaista videoaikaa pyydä sitä lähettämällä viestiä Ylläpito -nimiseen profiiliin.
videokoodi
Tilaamani videokoodi ei toimi enää
Videokoodit toimivat sen ajan joka on myytäessä ilmoitettu. Ole tarkka että naputat koodin ilman kirjoitusvihreitä. Jos käytät koodia ilman että olet kirjautunut sisään joudut joka videon kohdalla naputtelemaan sen uudelleen. Jos kirjaudut sisään siirtyy koodin katseluaika tunnuksellesi. Tämän jälkeen koodi ei enää toimi, vaan näet videot luvatun ajan ollessasi sisäänkirjautunut.
viestit
En voi lähettää viestejä enkä kommentoida
Jos et voi kommentoida mitään kuvaa tai lähettää viestiä kenellekään et ilmeisesti ole kirjautunut. Jos tuo onnistuu useimmiten mutta ei joskus, on joku tai jotkut profiilit torjuneet sinut. Katso kohdasta HÄIRINTÄ
Miksi viesteihini ei vastata?
Ylläpito vastaa aina sille lähetettyihin viesteihin. Jos vastausta ei tule, on joku virhe. Laita uusi viesti, kokeile myös sähköpostilla webmaster@seksitreffit.fi jos et millään saa vastausta. Toiset jäsenet eivät ehkä vastaa seuranhakutoivomuksiin, jos heillä ei itsellään ole seuranhaku mielessä. Tarkista asia vastaanottajan profiilista, hakeeko hän seuraa. Jos lähestyt suoraan kysymyksellä: haluatko seksiä? tuskin saat vastauksia, myöskään jos omassa profiilissasi ei ole mitään kuvia tai tietoja itsestäsi. Lisäksi aika harva vastaa profiilille jonka ainoat kuvat ovat sukupuolielimiä.
Mistä näen olenko saanut uusia viestejä
Tuossa vasemmalla ylhäällä on NAKUPALAT logo ja sen oikealla puolen on puhekuplat, ne on oransseja jos on uusia viestejä, muuta niin tummia ettei niitä juuri näe. Saat kuitattua tulleet viestit vanhoiksi kun painat siinä viestin otsikon (missä lukee lähettäjän nimi, päiväys ja kellonaika) jälkeen olevaa keltaista tähteä sammuattaen sen, kun kaikki uusien viestin keltaiset tähdet on sammutettu niin uusien viestin puhekupla logon vieressä sammuu
Miten vanhat viestit luetaan uudelleen?
Jos klikkaat sitä Näytä vanhat viestit oikeassa yläreunassa niin siihen sivulle tulee niiden profiilien avatar-kuvat jotka on sulle jotain kirjoittaneet. Kun klikkaat niitä avatar-kuvia aukeaa vanha viestiketju sen profiilin kanssa. Näin pysyy tallessa vanhat viestiketjut, joita sitten voi aina jatkaa.
Miten viestien lähettäminen ja chatti toimii?
Kun olet kirjautunut sisään, mene katsomaan haluamaasi profiilia. Siellä on linkki LÄHETÄ VIESTI josta voit lähettää viestejä. Omassa profiilissasi et tätä linkkiä näe itse. Viestitys toimii chatin omaisesti mutta joudut päivittämään ikkunaa käsin jos halut nähdä onko toinen vastannut. Käymäsi keskustelut tallentuvat käyttäjätunnuksittain ja voit myöhemmin lukea niitä.

eXTReMe Tracker